Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Wie weet de waterloop rond Velperpoort?Wie weet hoe het water stroomt rondom Velperpoort?

Wie weet hoe het water stroomt tijdens heftige regenbuien rondom Velperpoort? Er zijn wat filmpjes op youtube maar de exacte loop is nog niet helemaal duidelijk. Heeft iemand nog filmpjes of foto's waar de loop van het water zichtbaar op is.

Op dit filmpje lijkt het alsof het meeste water uit Klarendal niet onder het Velperwegspoorviaduct doorstroomt, maar rechtuit en de Velperweg opstroomt. De vraag is waar komt het water wat de overlast in de Hertogstraat veroorzaakt vandaan? Stroomt er water vanaf de Van Muijlwijckstraat de Spijkerbuurt in? Is er wateroverlast geweest in de Drie Koningenstraat? Komt er water door de fietstunnel het Spijkerkwartier in?

Wie weet antwoord op deze vragen en/of heeft film en foto materiaal van wateroverlast in dit gebied. Met juiste informatie kan de Gemeente Arnhem de juiste maatregelen nemen. Nu wordt gewerkt met een hoogte kaart. Op de kaart die hieronder staat afgebeeld staan de waterlopen op basis van hoogte.

Op de kaart betekend hoe dikker de blauwe lijnnen hoe meer water.

Alle informatie is welkom.
Laat je reactie achter onder dit bericht om mijnspijkerwartier.

Vriendelijke groet
Patrick Hoogenbosch
Werkgroep wateroverlast Spijkerkwartier.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.