Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Dick van Aken

Over Dick

Buurt pluspunten

mooiste wijk van Arnhem, bijzondere diversiteit in mensen en gebouwen, groen, centraal en dicht bij de stad en voorzieningen.

Werk

Ik werk zelfstandig als architect in het Spijkerkwartier.

Vrije tijd

Werkgroep Openbare Ruimte Spijkerkwartier Wielrennen - Spinning - Fitness

Meer informatie

Graag kom ik via deze site in contact met buurgenoten die (ver)bouwplannen hebben. Als zelfstandig architect vind ik het enorm leuk om samen met de opdrachtgevers plannen te maken voor hun huis. Als opdrachtgever weet je immers hoe jij graag wilt wonen. Maar hoe vertaal je nu je eigen wensen in je eigen woning? Weet je de ongekende mogelijkheden van je huis te herkennen en optimaal te benutten. Ik kan helpen jouw wensen te vertalen naar verrassende, betaalbare oplossingen die bovenal ook praktisch en toekomstbestendig zijn. Dat geldt voor een interne verbouwing, voor een uitbreiding en voor verduurzaming van je woning. Verbouwen doe je vaak maar één keer, het is ontzettend leuk om te doen, maar het moet goed gebeuren en ook leuk blijven. Daar kan ik voor zorgen! Door maquettes en 3D beelden of film maak ik vooraf duidelijk hoe het er uit kan gaan zien. Ook maak ik altijd begrotingen zodat je vooraf weet wat het resultaat wordt en welke kosten daarbij horen. Hierop kun je verantwoorde keuzes maken en dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Een slim plan betaalt zichzelf terug. Het geeft een financiële meerwaarde, maar van dagelijks belang: meer comfort, woongenot en lagere energielasten. Misschien ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van jouw woning? Een eerste gesprek, bij voorkeur in jouw nieuwe huis, is altijd gratis en vrijblijvend. Hartelijke groet, Dick van Aken 06 - 15 35 77 27
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.