Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Tango-Picknick-Entertuinment in de Ecologische Tuin.Op zondag 26 mei was er een Tango-Picknick-Entertuinment in de Ecologische Tuin.

Er was een mooie dansvloer neergelegd waarop van 12.00 tot 13.00 uur een gratis proefles Argentijnse Tango gegeven werd door Toine en Monique Straatman, dansleraren  van Flor de Fango, dansschool voor Argentijnse Tango in Arnhem.

Leuk dat er zoveel enthousiaste “buren” meededen in de workshop.

Na deze workshop kon er verder gedanst worden, bij de muziek van DJ Jan, waarbij de deelnemers van de proefles moedig hun eerste tangopassen met een ervaren danspartner gingen oefenen.

Verder werd er de hele middag gedanst door dansers van Flor de Fango en andere tango dansers vanuit verschillende richtingen uit Nederland, die de Ecologische Tuin aandeden.   Zij wilden ook graag even dansen in deze prachtige “tuin danszaal” .

Het was een mooie ontmoeting in het SpijkerkwartIer, tussen buurtbewoners, tango dansers en tuinliefhebbers. Er kwam ook nog een grote groep langs, die een rondleiding deden. Deze konden even meegenieten van ons tuin-event.

Het was een heerlijke dag met dansen, picknicken en sociolizen in onze Ecologische Tuin.

Om 19.00 uur hebben we vloer opgebroken en met een klein clubje nog even nagenoten van de zomerse avond in deze Spijkertuin.

tekst: Esther Peek

Foto: Joost Bos

 

 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.