Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Spijkergoed voor wijkfeest gezocht13 februari a.s doet de wijk middels een feestje iets terug voor iedereen die ook iets voor de wijk doet of heeft gedaan. Maaaarrr daarover later meer....Hou onder andere deze website in de gaten voor meer informatie..

Om dit feest groots te kunnen aankondigen, zijn wij opzoek naar spijkergoed...spijkerbroeken, spijkerjasjes, spijkerrokjes etc etc ...dus ben jij net je kledingkast aan het uitmesten en heb je nog spijkergoed waar je van af wil...doe ons een plezier en kom t even afgeven op Spijkerstraat 299A (steegje in). Inleveren kan tot 31 januari a.s.

Enorm bedankt alvast!!!!!

Deel dit bericht!

Reacties

Astrid Stokman
23 januari 2015

Mijn zoon is het afgelopen jaar weer 10 cm gegroeid dus er ligt vast wel een te korte spijkerbroek ergens achter in de kast. Ik ga zo zoeken en kom het brengen!

Annemieke Kleijn
25 januari 2015

Net een aantal weken geleden mijn oude spijkerbroeken in de kledingcontainer gegooid, misschien heb ik nog wat jasjes. tot op het feest.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.