MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Glasvezelinformatieavond 10 januari 2019

  • 367 weergaven


KPN NetwerkNL organiseert vanavond 10 januari, tussen 19:00 en 21:00 uur bij Buurtcentrum de Lommerd, dé Glasvezelinformatieavond. Tijdens deze avond worden de bewoners van het Spijkerkwartier persoonlijk meegenomen in de mogelijkheden van glasvezel en worden bewonersvragen één-op-één beantwoord door KPN NetwerkNL. 

 

De Glasvezelinformatieavond staat volledig in het teken van glasvezel, de groei van het internetgebruik en de werkzaamheden voor het nieuwe netwerk in de wijk. Daarnaast kunnen bewoners een afspraak maken voor het bezoek van de voorbereider en inzage krijgen in de aanlegplanning. Ook zijn de serviceproviders aanwezig, die uitleg kunnen geven over de mogelijkheden die zij bieden op het nieuwe glasvezelnetwerk. 

 

Natuurlijk kunnen bewoners nog altijd terecht bij het Glasvezelinformatiepunt bij de DAZO, elke vrijdag tussen 12:00 en 20:00 uur, of bij de klantenservice via 088 006 37 44 en kpnnetwerk.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.