MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Eerste inwoners uit het Spijkerkwartier maken gebruik van glasvezel.

  • 309 weergaven


3 april 2019, Arnhem - Op 2 april is de woning van de familie Stokman aan de Boulevard Heuvelink als één van de eerste woningen aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. De familie kan nu als één van de eersten in de wijk gebruik maken van de eigen glasvezelverbinding. Wilt u weten hoe alles verloopt? Kom dan naar de Glasvezelaansluitdag op 10 april.

De keuze was snel gemaakt.

De familie Stokman kan vanaf vandaag genieten van de vele voordelen van glasvezel. De keuze voor glasvezel was snel gemaakt. “We zijn als wijk heel actief op gebied van bijvoorbeeld parkeren, veiligheid en bouwen we aan een kindvriendelijke buurt. Dus het is fijn als ook onzichtbare infrastructuur wordt aangepakt. We zijn in de wijk afhankelijk van stabiel en snel internet, want we hebben ook veel zelfstandige ondernemers in de wijk. Een glasvezelnetwerk is een kwaliteitsverbetering die de wijk verder helpt, nu en in de toekomst. De aanlegwerkzaamheden gingen supersnel en de straat ziet er weer netjes uit!”, aldus mevrouw Stokman.

Kom naar de Glasvezelaansluitdag

Op 10 april wordt er een Glasvezelaansluitdag georganiseerd. Hier geeft onze glasvezelmonteur een demonstratie van het aansluiten van de woning en laat zien hoe de apparatuur kan worden aangesloten op het glasvezelaansluitpunt. Van de glasvezeladviseurs krijgt u persoonlijk advies en kunt u de planning inzien. Zij vertellen wat er nodig is om gebruik te maken van glasvezel en hoe de bekabeling in uw huis er straks uitziet.

Datum: 10 april 2019

Tijd: 19:00 uur t/m 21:00 uur

Locatie: Buurtcentrum De Lommerd, Spijkerstraat 185a, Arnhem

Meer informatie.

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning, voordelen en de verschillende abonnementen terecht in het glasvezelinformatiepunt in het pand van DAZO 125, Spijkerstraat 125 in Arnhem. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op

www.kpnnetwerk.nl.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.