Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Eindevaluatie Parkeerplan in Wijkoverleg gepresenteerdIn het Wijkoverleg van 7 mei 2019 is de eindevaluatie van het Parkeerplan Spijkerkwartier met de wijk gedeeld. Jan Trooster heeft namens de Werkgroep Verkeer in een geanimeerde sessie aan circa 30 wijkbewoners de belangrijkste uitkomsten, aanbevelingen en conclusies gepresenteerd. Het Wijkoverleg heeft deze bekrachtigd. Hierbij zijn enkele aandachtspunten toegevoegd en/of geherformuleerd. In een brief d.d. 20 mei 2019 aan de Gemeente Arnhem zijn deze uitkomsten, waaronder aanbevelingen en conclusies, vastgelegd. Zie bijlagen voor beide stukken zoals deze ook naar de Gemeente Arnhem zijn verstuurd.

Veelgestelde vragen
Ook heeft de Werkgroep voor zover mogelijk antwoorden geformuleerd op nog openstaande vragen van wijkbewoners en ondernemers in een Q&A. Een aantal vragen, waaronder de bezoekersvergunning, staat nog uit bij P1. De antwoorden hierop worden zsm toegevoegd op de webpagina van de Werkgroep. 

Werkgroep Verkeer Spijkerkwartier


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.