Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Nicole Yvette Brouwer

Over Nicole Yvette

Buurt pluspunten
De mensen, de speeltuin Thialf, het park Thialf, de verassende tuinen in de wijk. De smakelijke Steenstraat, de motiverende Sportschool Indoor Action en alles met de winkelstraat en het park Sonsbeek op loopafstand.
Werk
Werkzaam ben ik als Planner adviseur bij Lier Consultancy. Gezien het feit dat ik werk op projectbasis reis ik soms door heel Nederland. Op dit ogenblik ben ik werkzaam voor Staatsbosbeheer Overijssel en Brabant. Provincie Overijssel Wegen en Kanalen en voor de Bombadier.
Vrije tijd
Graag ben ik actief buiten, samen met mijn zoon Noah en natuurlijk onze kleine schat Chula (zwerfhondje uit Spanje). Koken, lekker eten en drinken met mensen binnen of buitenhuis kan mij zeker bekoren. Boeken lezen (Fictie en Non Fictie) en spiritueel op ontdekingstocht maken dat ik met regelmaat tijd en of energie tekort kom op een dag.

Groepen & bedrijven

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.