Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Maggie Ruitenberg

Over Maggie

Buurt pluspunten

Het leukste aan de buurt vind ik de bedrijvigheid als je de voordeur uitgaat. Er gebeurt altijd wel wat en alles is dichtbij: winkels, restaurants, treinstation, maar ook de mooie binnentuinen van het Spijkerkwartier en park Sonsbeek zijn om de hoek. Ik zou nooit meer in een andere wijk in Arnhem willen wonen!

Werk

Ik heb een gedragsadviesbureau K.A.T. genaamd en help dagelijks mensen die met hun handen in het haar zitten, omdat hun kat onzindelijk, agressief of angstig is. Daarnaast geef ik les aan verschillende opleidingen over kattengedrag en ben ik verkooppunt van zogenaamd KVV (kant en klaar vers vlees) voor dieren.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met onze hond en volg ik hondensport trainingen. En dan na zo'n lange wandeling lekker met een wijntje en een boek op de bank of in onze kleine stadstuin, met een hond aan mijn voeten en een paar katten op schoot is ook altijd heerlijk.

Meer informatie

In de meer dan 20 jaar dat ik in de wijk woon heb ik het deel van de wijk waarin ik woon (Spoorhoek) zien veranderen. Ik denk dat je als bewoner veel invloed kunt uitoefenen op deze veranderingen, daarom zit ik ook al jaren in de Werkgroep Spoorhoek en ben ik erg trots op alle kleine en grote veranderingen die wij in de loop der jaren bereikt hebben.