Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

jan van wonderen

Groepen & bedrijven

Gekozen filters
  Rol
  Grand Cafe Metropole Arnhem is een uniek authentiek café in Jugendstil stijl dichtbij het centrum en bioscopen en theaters. Het sfeervolle café, het prachtige levendige terras en de schitterende binnentuin, waarvan het dak in de zomer wordt opengeschoven, biedt een ambiance die je zelden aantreft. Heerlijk lunchen na het winkelen, sfeervol dineren in het restaurant, snel een hapje tussendoor, borrelen, lekker werken met de gratis wifi of vergaderen. De krant lezen aan de leestafel. Genieten van heerlijke wijnen en mooie biertjes die met zorg en liefde worden gepresenteerd. Voor een feestje, borrel of vergadering: huur een van onze zalen of reserveer onze binnentuin. Er kan veel bij Metropole. Vooral helemaal jezelf zijn. Metropole Arnhem heeft een ziel en dat voel je!
  Wijkkrant Spijkerkwartier is sinds december 2016 ( nummer 100 jaargang 40) vernieuwd en komt vier keer per jaar in een oplage van 4000 exemplaren in full color uit in het voorjaar, de zomer, de herfst en de winter. Kopij kan verstuurd worden naar . Kijk voor einddatum inlevering kopij op de colofon van de laatste wijkkrant-editie. De wijkkrant is ook digitaal op de website mijnspijkerkwartier.nl te vinden. De redactie behoudt zich altijd het recht voor te beslissen over plaatsing of stukken te redigeren. De redactie en de bezorgers van de wijkkrant zijn allemaal vrijwillige buurtbewoners.
  1 van 1
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.