Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Anne Snellebrand

Over Anne

Buurt pluspunten

Wat ik zo leuk vind aan de wijk is dat deze zo centraal ligt. Je hebt alles op een steenworp afstand. Niet alleen loop je zo even lekker de stad in, maar ook sta je snel in verschillende mooie parken of zelfs in het bos.

Werk

Ik heb mijn eigen organisatie, genaamd Kompas Maatschappelijke Zorg, waarin ik hulpbehoevende ouderen op verschillende gebieden in hun leven ondersteun om de levenskwaliteit te vergroten en om ervoor te zorgen dat zij zelfstandigheid kunnen behouden.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het bos en ben ik veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast spreek ik graag met vrienden af en wil ik graag veel van de wereld zien.

Meer informatie

Ik vind het leuk dat het spijkerkwartier zo veel verschillende initiatieven heeft en bewoners hun best ervoor doen om dit een leuke en bruisende wijk te houden.