MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Zaterdagochtend

  • 1809 weergaven
  • 2 reacties

  • Nieuws

Ken je dat, zo’n lekkere zaterdag ochtend. Met nog een licht gevoel in mijn hoofd van de biertjes van gisteravond bij café vrijdag loop ik door de frisse ochtend naar de Steenstraat.

Ontbijten bij Rico of bij Tom? De geur van vers gebakken brood trek, dus het wordt een ontbijtje bij Tom van Otterloo.

Op de weg naar huis loop ik eens binnen bij Wentink. Leuk om al die miniatuur auto’s en treinen te zien. Mijn oog valt op een bordje “verkoop kersthuisjes in de kelder”. Nieuwsgierig loop ik de trap af en beland in een sprookjesachtige winterwereld, compleet met besneeuwd landschap, skiërs, ski lodge, kerstbomen en een kerstman op de wipwap. 

Wauw, en dat allemaal bij ons is het Spijkerkwartier. Wat een heerlijke wijk is het toch. 

Deel dit bericht!

Reacties

Trudi Hendriks
17 november 2017

mooi verhaal en helemaal mee eens!

Grieta Spannenburg
27 november 2017

Ik vind dit elk jaar prachtig! Ik ga dan ook echt altijd kijken en schaf meestal ook wel een paar huisjes voor thuis aan. Hoogtepunt was de aankoop van een skilift, die van schouw naar kast gaat :-) Jammer dat inmiddels de schouw helemaal vol staat. Er kunnen geen huisjes meer bij!!. Maar... misschien nog wel een paar poppetjes.. Joepie. binnenkort dus weer naar Wentink.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.