Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Workshop “Aan de slag vanuit eigen drijfveren en talent”!Doel
Jij als deelnemer: je wilt graag wat anders, je wilt (weer) aan het werk, maar weet niet goed hoe. In deze workshop leer je zien wie je bent: waar je natuurlijke voorkeuren zitten, wat je talenten zijn. Je krijgt (weer) scherp wat je graag doet en waar je goed in bent. Zodat je meteen daarna aan de slag kunt .. concreet stappen kunt gaan zetten om de dingen te gaan doen waar je écht blij van wordt … Geef je jezelf die kans?

Wij als wijk: het Spijkerkwartier bruist aan alle kanten. Bewoners bedenken gave plannen, die de wijk een nog mooiere en betere plek maken om te wonen. Enkele van deze initiatieven zijn de Groengroep, Spijkerenergie en de nieuwe wijkwebsite. Zij willen er graag voor zorgen dat de wijk meer verbonden raak, groener en duurzamer wordt. Maar daarvoor zijn extra handjes nodig, doekracht.

Win-win-situatie?
Tijdens de workshop leer jij je (ondergesneeuwde) dromen en talenten (her)ontdekken. Wat zou er nu mooier zijn dan dat die samenvallen met de doekracht die bewonersinitiatieven zoeken? Op de workshop wordt er een “doekracht” vraag- en aanbod geboden waar talent enerzijds en activiteiten vanuit de wijk anderzijds elkaar kunnen ontmoeten.

Inhoud workshop
Korte introductie - De droom: een krachtige wijk
Een proeverij van kleine interactieve sessies waarbij onder anderen gekozen kan worden uit de volgende mogelijkheden:
● Core Value Index: wat zijn je natuurlijke drijfveren?
● Best Year Yet: bekijk je verleden, heden en toekomst
● Business Model You: maak je eigen plan van aanpak richting je droombaan
● Talent/Draak: ontdek je talent en ook je beperkingen (draken)

Stel je eens voor, het is 2018. Er zijn de afgelopen jaren veel initiatieven ontplooid door bewoners uit de wijk. Bewoners die voorheen werkzoekend waren kunnen nu goed rondkomen van de dienst of product wat ze leveren. De bewoners van het Spijkerkwartier begrijpen dat door samen te werken en te delen zij hun directe leefomgeving kunnen laten floreren.

Datum workshop:
donderdag 20 november 13u tot 17u
aantal deelnemers minimaal 10 en maximaal 25

Locatie:
De Lommerd, Spijkerstraat 185-C, 6828 DC Arnhem

Aanmelden: stuur een email naar
Nog vragen? Informatie www.team3punt0.nl of 026-3791876

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.