Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Win een energiescanWoont u in een monument of bent u eigenaar van een monument in het Spijkerkwartier dan is dit bericht speciaal voor u.

In het Spijkerkwartier wonen en werken wij met veel plezier in prachtige monumentale gebouwen. Helaas zijn onze panden niet altijd energiezuinig, en evenmin zijn deze eenvoudig energiezuinig te maken. Spijkerenergie maakt zich als buurtinitiatief sterk voor het opwekken van duurzame energie in het Spijkerkwartier. Om de mogelijkheden tot besparen, opwekken en verduurzaming van de monumenten in onze buurt te stimuleren hebben wij, samen met de provincie Gelderland, deze actie opgestart.

Wilt u met uw eigen monumentale pand ook bijdragen aan het groener maken van onze wijk? Doe dan mee met onze loting en maak kans op een gratis Energiescan ter waarde van 1500 euro!

  • Doe mee. Kijk snel op www.spijkermonument.nl laat uw gegevens achter en win! Er zijn zover wij geteld hebben 69 monumenten in onze wijk. Dus maar maximaal 69 deelnemers. Zie daar hoe groot uw kans is.
  • De loting: Op vrijdag 6 november maken wij de winnaar bekend in buurtcentrum De Lommerd, om 18:00 uur.
  • De Energiescan: Bent u de winnaar? Dan komt op maandag 9 november het adviesbureau OOM de energiescan bij u uitvoeren. Het energiescan rapport wat OOM oplevert wordt met u besproken. Daarna vragen we u om deze kennis samen met ons te delen in een appeltaartgesprek.


Wat is de Energiescan? Met de Energiescan ontdekt u hoe u uw monumentale woning kunt verduurzamen en hoe u een aangenaam en gezond leefklimaat in huis creëert. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zonnepanelen, beglazing, isolatiematerialen en ventilatie. Deze oplossingen zorgen voor een lagere energierekening én uiteindelijk ook voor een waardevermeerdering van uw woning!

Komt u ook naar het appeltaartgesprek? Niet gewonnen? Iedere deelnemer van deze actie is uitgenodigd voor een 'appeltaartgesprek', waarbij de algemene conclusies en oplossingen uit de Energiescan besproken worden. Deze tips kunt u natuurlijk ook gebruiken voor uw eigen woning!

Ook kunt u uw eigen ideeën delen: Hoe zou u uw eigen monument (of die van een ander) verduurzamen? En waarom? Samen gaan we steeds verder met de verduurzaming van het Spijkerkwartier!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.