MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Wijkkrant 111 jaargang 43 is naar de drukker.

  • 251 weergaven


De wijkkrant is een groot succes!; De krant wordt graag gelezen en ook dit keer was er een overweldigend aanbod aan kopij en artikelen. Voor de wijkkrant is een kernredactie actief en daarnaast leveren onze "buitenredacteuren" kopij aan. Ook door diverse werkgroepen en andere initiatieven worden artikelen aangeleverd.

Met heel veel passen en meten hebben we alles een plekje kunnen geven. Het Kerstnummer is maar liefst 28 pagina's dik met o.a. een interview met onze burgemeester Marcouch, twee buurtkids, column van Neeltje, M-eetlat en indrukwekkende levensverhalen.

De wijkkrant wordt voor de Kerst, in een oplage van 4000 exemplaren door vrijwilligers, huis aan huis in de wijk bezorgd.

DEADLINE data voor kopij voor de volgende wijkkranten in 2020 zijn te vinden in het colofon van de papieren wijkkranten en op deze website bij wijkkrant of in het wijkkranten archief.

18 februari 2020 is de volgende deadline. Artikelen die tijdig en dus niet op het laatste nippertje worden ingeleverd  en van 200-400 woorden maken, gezien het grote aanbod, meer kans op plaatsing in de wijkkrant!.

De redactie wenst iedereen veel leesplezier en natuurlijk fijne feestdagen en een mooi 2020!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.