Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Welkomstfolder is uit!Aanbiedingsbrief bij Welkomstfolder Spijkerkwartier

Beste mede wijkbewoonsters en/of wijkbewoners,

Deze dagen vinden jullie een nieuwe folder in de bus. Het is een welkomstfolder voor alle nieuwe wijkbewoners, die pas verhuisd zijn en nog weinig van onze wijk weten. In deze folder worden zij een beetje wegwijs gemaakt en gewezen op de meest in het oog springende pareltjes van onze wijk. Zij worden ook uitgenodigd met kennis te maken met de wijk, om daarmee een eerste stap van “inburgering” in het Spijkerkwartier te zetten. Alles geheel vrijwillig uiteraard.

Wij – de werkgroep De EigenWijze Wijk - hebben deze folder gemaakt om wijkbewoners te wijzen op plekken waar gemakkelijk contacten gelegd kunnen worden. De folder biedt een eerste oriëntatie op de activiteiten die plaatsvinden in de wijk. De folder verwijst naar de website mijnspijkerkwartier.nl, waar op de activiteiten staan vermeldt en vraag en aanbod van goederen en hulp van bewoners samenkomt. De folder wil bewoners uitnodigen om deel te nemen en/of een bijdrage te leveren aan de verschillende activiteiten in de wijk die de levendigheid en leefbaarheid van onze wijk bevorderen. Een persoonlijk welkom lijkt ons een goede eerste stap.

Er wonen al ongeveer 6200 mensen in onze wijk. Velen weten het meeste uit de folder al en weten wat er in de wijk gebeurt. Hoewel we ook nog vaak tegen komen, dat er wijkbewoners zeggen: “goh joh, dat wist ik helemaal niet; wat leuk”!

Om een start te maken doen we op elk adres een folder in de bus. Zodat iedereen in de wijk op de hoogte is van de welkomstfolder. De vorm is zo gekozen, dat je hem makkelijk in de zak van je buitenjas kan steken.

Als je/jullie reacties op de folder hebben, dan horen of lezen we die graag. Verbetering kan doorgevoerd worden bij elke nieuwe druk.

We zouden het heel fijn vinden als je in je straat of om de hoek merkt, dat er verhuisd is of wordt, dat je ons daarvan een signaal geeft per email ( zie folder), zodat we deze folder in de bus kunnen doen of als we de nieuwe bewoner(s) tegen komen deze af kunnen geven.

We hopen, dat jullie er ook plezier in hebben of krijgen.

Vriendelijke groeten en alvast bedankt voor het signaleren.

Werkgroep De EigenWijze Wijk:

Barbara, Els, Gertrude, Madelon, Rudolf, Solange, Saskia en Willem

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.