Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

We doen het zelf welInspiratie, kennis en kans op een mooie donatie. 

In alle delen van het land nemen enthousiaste bewoners het heft in handen. Met ups en downs voeren zij een vaak innovatief plan uit om hun eigen toekomst en die van hun dorp, wijk of stad vorm te geven. Het zijn actieve doeners en denkers die zoeken naar nieuwe vormen van gemeenschap, van zorg, duurzaamheid en ondernemen.

Dat klinkt bekend. DeBlauweWijkEconomie is zo'n initiatief van actieve buurtbewoners. Maar iedereen weet natuurlijk dat het Spijkerkwartier bruist van de actieve buurtbewoners. Ben jij actieve buurtbewoner of wil je actief worden dan is er 25 maart een interessant festival voor en door actieve bewoners. Het We doen het zelf wel Festival.We Doen Het Zelf Wel Festival!

Er zijn uiteenlopende inspirerende sprekers zoals Jan Terlouw, Marjan Minnesma, Arjo Klamer, Gabriel van den Brink en Tine de Moor. Maar ook lokale helden die in heel persoonlijke verhalen vertellen hoe ze actief werden en samen met anderen nieuw leven brachten in hun dorp, buurt of stad. Zij zullen jullie verrassen en met nieuwe ideeën naar huis laten gaan.

Daarnaast vind je op het festival de beste experts voor juridisch, financieel en bedrijfsmatig advies. Workshops over crowdfunding, conflictbeheersing, een plan schrijven en veel meer handige tips, tricks en trainingen. Je kan speeddaten met fondsen, waaronder met ons, en het VSBfonds gaat tijdens het festival ‘live’ donaties van maximaal € 10.000,- toekennen, een unieke kans!  Verder zijn er ontzettend veel andere mooie burgerinitiatieven voor zorg, energie, groen, leefbaarheid en meer die je gaan inspireren. Een feestelijk dag met muziek en vertier!

Wil je ook komen?  Ga naar www.wedoenhetzelfwel.nl voor meer informatie en bestel direct je kaartjes. Een regulier ticket kost 20,- inclusief inclusief 2 drankjes en een hapje! Het festival vindt plaats op zaterdag 25 maart vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur in de Rijtuigenloods in Amersfoort.