Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Waterplezier op Thialf - oude tijden herlevenVanaf 12 juli kan er weer door kinderen in Vrijstaat Thialf met water gespeeld worden. Het peuterbad uit de jaren ’50, destijds onderdeel van openluchtzwembad Thialf, is gerestaureerd. Kinderen in dit stedelijk deel van de stad kunnen nu weer met water spelen. Wel zo lekker in een periode waarin de temperatuur al enige tijd boven de 25 graden is.

De renovatie van het peuterbad staat niet op zichzelf. Vrijwilligers, Stichting Vrijstaat Thialf, sportbedrijf Arnhem en gemeente Arnhem zijn samen aan de slag om het speelterrein Thialf beter en aantrekkelijker te maken voor al zijn bezoekers. Zo wordt de Playground opgeknapt, wordt de bestaande watergang avontuurlijker en speelbaar gemaakt en komen er nieuwe speelvoorzieningen. Onlangs is er op het terrein door WALHALLAb met kinderen een Geheime Tuin gemaakt en is er met kinderen gewerkt aan een nieuwe skelterroute.Zo moet Thialf in 2020  de meest avontuurlijke plek worden voor sporten, spelen en bewegen van Arnhem voor kinderen van 0 tot 100. 

Deel dit bericht!

Reacties

Edwin Königel
24 juli 2018

Wat een ontzettend leuk initiatief! Ik kom gauw spelen, eh...kijken! ;-)

Linda B.
24 juli 2018

Ach, niks mis met spelen hoor! In mijn afgelopen twee vakantieweken hebben we een stuk tuin ontgonnen. Eerst mijn zoon met een pikhouweel, om veel klimopwortels kapot te hakken, en ik daarna gewoon lekker in een korte broek op een krukje met een drietand en een schepje en een emmer om wortels en stukken steen te verwijderen. En dan schiet je uit en zit het zand in je haar en schoenen, en dan weeg je met je vuile hand het zweet weg... Heerlijk! Als ze op mijn werk vragen wat ik zoal gedaan heb in m'n vakantie zeg ik : "Ik heb heerlijk in m'n eigen zandbak gespeeld!"

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.