MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Wat is content marketing?Wat is content marketing precies? Hier vind je een aantal definities en uitwerkingen van content marketing als manier van denken en als methode.

Lees er alles over

Deel dit bericht!

Reacties

Karen van Rijsewijk
4 augustus 2017

Hmmm, heel interessant hoor, maar ik vraag me wel af of de website van het Spijkerkwartier voor dit soort berichten bedoeld is. Wat vinden jullie?

Job Folbert
4 augustus 2017

Beste Karen. Ik meld even in mijn bedrijfsblog op deze site waar mijn bedrijfje gevestigd in het Spijkerkwartier zich op het moment mee bezighoud zodat andere ondernemers in het Spijkerkwartier hier hun voordeel mee kunnen doen. Mochten er handhavingsambtenaren zijn met een eigen site dan kunnen die zich natuurlijk ook melden ;). Ik help graag.

Karen van Rijsewijk
4 augustus 2017

Beste Job, dankjewel voor de toelichting. Dat was me uit bovenstaand bericht niet duidelijk, het voelde voor mij meer als reclame. Maar N=1 zegt niet zoveel, dus daarom mijn vraag aan andere gebruikers van de site. Enne, handhavingsambtenaar? Toch nog even verder googlen! ;-))

Job Folbert
4 augustus 2017

Het betreft een zeer uitgebreid artikel over een methode waarmee ook kleine ondernemers en alle andere website eigenaren hun diensten onder de aandacht kunnen brengen. Dus hoewel het geen reclame is gaat het indirect wel over promotie.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.