Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Wat geBUURT er op 6 november??Netwerken in het Spijkerkwartier ( vrijwilligersmarkt) op 6 november van 14.00 tot 17.00 uur in de Lommerd.

Binnen het Spijkerkwartier zijn tal van groepen bewoners actief, die zich op een of andere manier inzetten voor de verbetering van het leefklimaat in onze wijk. Vaak is men niet van elkaars activiteiten op de hoogte, terwijl er tussen de activiteiten van sommige groepen zeer duidelijke raakvlakken bestaan. Men stelt zich vaak dezelfde vragen of komen dezelfde of vergelijkbare problemen tegen. Denk bijvoorbeeld aan een tekort aan vrijwilligers of het verkrijgen van een potje geld om een activiteit door te laten gaan.

Zonder de illusie te hebben dat alles met alles met elkaar verbonden moet worden, denken wij in de Werkgroep De EigenWijze Wijk, dat er winst te behalen valt in het aangaan van slimme verbindingen en het uitwisselen van kennis, informatie en ervaringen. Daarom hebben wij het initiatief genomen om een bijeenkomst te organiseren op 6 november in De Lommerd, van 14.00 tot 17.00 uur.

Doel:        > Andere actieve mede wijkbewoners (beter) te leren kennen.
                  > Uit te wisselen wat er in de actieve groepen in het Spijkerkwartier gebeurt
                  > Elkaar te inspireren
                  > Samen te werken
                  > Een leuke middag te hebben!

Er is een programma, met muziek en borrel! Wees Van Harte Welkom !!

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!


Els, Eva, Saskia, Barbara, Madelon, Gertrude, Willem en Rudolf
de leden van de Werkgroep De EigenWijze Wijk met als motto van Loesje:
WAAROM
MOEILIJK DOEN
ALS
HET SAMEN KAN


                                                                           

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.