Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Waarom moeilijk doen als het samen kan?Kennis en ervaringen delen kwam als belangrijk punt tijdens een van de laatste bewonersavonden naar voren. Daarom staat dinsdagavond 4 juni helemaal in het teken van kennis en ervaringen delen.

Buurtbewoner Sander komt vertellen hoe hij samen met Clenda hun woning uit eind 1800 aan de Boulevard Heuveling heeft opgeknapt en vooral ook energie zuinig gemaakt. In een presentatie met vele foto’s vertelt Sander wat er goed ging en wat hij een volgende keer anders zou doen. Natuurlijk is er ruimte voor vragen en tips.

Het tweede onderwerp van de avond delen we kennis over het leggen van zonnepanelen in het Spijkerkwartier. Meerdere buurtbewoners hebben aangegeven zonnepanelen te willen aanschaffen maar lopen tegen de vergunning en in het bijzonder de leges aan die nodig zijn. Een vertegenwoordiger van de Gemeente Arnhem is aanwezig, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook suggesties mee te nemen hoe het anders zou kunnen. Samen in gesprek en zoeken naar een oplossing. Heb jij recent zonnepanelen gelegd op je woning of wil je ze ook gaan leggen kom dan meepraten.

Kom dinsdag 4 juni 20.00 uur naar de bewonersavond in de Lommerd.

 Samen naar een betaalbare, CO2- neutrale,  duurzame energievoorziening.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.