MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Vind je talent en creëer je droombaan!

  • 401 weergaven


Wil je graag aan de slag maar heb je die leuke baan nog niet gevonden? Ontdek waar je goed in bent, wat je energie geeft en hoe je jouw talent kan gebruiken. En dat allemaal met een training in je eigen Spijkerkwartier! 

Doe mee
… en zet een belangrijke stap richting werk. Voor de training die op 22 oktober start, is plek voor 18 deelnemers. Ben jij werkzoekende, een zelfstandige zonder opdrachten of zoekend naar wat je wilt? Doe dan mee! Dankzij wijkbewoners, de gemeente Arnhem en een Europese subsidie is deze Talenttraining kosteloos te volgen.

Na je aanmelding onderzoeken we samen of je in aanmerking komt voor deze bijzondere kans. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Meer weten?
Laat je informeren en stel je vragen tijdens een van de gratis introductie-bijeenkomsten. Hier ervaar je ook al een beetje hoe de training jouw drijfveren en talenten naar boven haalt. Kom hiervoor naar Dazo 125, Spijkerstraat 125, Arnhem, op: Donderdag 26 september 2019. Van 9.00 – 12.00 uur

Meld je aan via  

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.