Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Tijdelijke bewoners in het SpijkerkwartierUITNODIGING 2e info-avond Spijkerbed

woe. 6 april
20:00 uur
Lommerd


Beste buurtgenoot,

De eerste info-avond Spijkerbed gemist? Geen probleem, want aanstaande woensdag is een tweede avond waarin je mee kan denken of mee kunt doen aan dit nieuwe buurtinitiatief.
De eerste ideeënsessie heeft veel goede tips en voorstellen voor een praktische bijdrage opgeleverd. Daar zijn wij heel blij mee. Op 6 april willen we de uitkomsten van de afgelopen sessie vertalen in een concrete uitwerking.

Spijkerbed ontvangt haar eerste gasten in het weekend van 18/19 juni. Daarom verheugen wij ons er op om de aankomende bijeenkomst spijkers met koppen te slaan!

Graag tot 6 april,
Een hartelijke groet van Egbert, Eva, Marike, Patrick

Wijkhotel Spijkerbed. Het concept:
Bewoners van het Spijkerkwartier werken samen om bezoekers van buitenaf één of meerdere dagen in de wijk te ontvangen. Spijkerbed neemt haar bezoekers op als tijdelijk buurtbewoners en biedt haar gasten de gelegenheid om kennis te maken met zowel de bewoners als de vaak verborgen schatten van het Spijkerkwartier.

Spijkerbed baseert haar aanbod op de sterke punten van de wijk en haar bewoners.
Het
wijkhotel gaat uit van wat bewoners letterlijk en figuurlijk in huis hebben. Buurtgenoten en lokale ondernemers zorgen in samenwerking voor logies, ontbijt, lunch, diner, service en vermaak. Persoonlijke aandacht en ontmoeting staan daarbij centraal. Spijkerbed wil haar gasten een verrassende en onvergetelijke ervaring meegeven.

Door middel van een kleinschalige aanpak en maatwerk wil Wijkhotel Spijkerbed zich ontwikkelen tot een sociale onderneming waarbij buurtgenoten en buurtondernemers van voor elkaar van betekenis kunnen zijn en zodoende een bijdrage leveren aan een bruisende buurteconomie. Naast het verwerven van inkomsten voor de deelnemers gaat ook om het leggen van (nog meer) verbinding in het Spijkerkwartier en het verder verlevendigen van de wijk.

Deel dit bericht!

Reacties

Monique Fisscher
4 april 2016

Hee ik las net in de Gelderlander dat de informatie-avond op dinsdag is. Foutje?

Marike Brüggemann
5 april 2016

De info-avond is inderdaad WOENSDAG a.s.!