Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Studenten van Hogeschool van Hall LarensteinBeste buurtbewoners van het Spijkerkwartier,

Wij zijn vijf studenten die studeren aan hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. De missie van Van Hall Larenstein is professionals willen opleiden die bijdragen aan een duurzame en betere wereld.

Het komende half jaar gaan wij uitgebreid onderzoek doen op het gebied van openbaar groen in de wijk. Daarbij kijken we ook of er mogelijkheden zijn om de wijk een duurzamer karakter mee te geven, uiteraard doen wij dit in nauw overleg met de

initiatiefnemers. Omdat de inwoners van het Spijkerkwartier de wijk het beste kennen hechten wij veel waarde aan uw mening. Wij zullen op verschillende momenten onze gezichten laten zien om te zorgen dat uw mening wordt gehoord. Dit zullen wij van te voren op Facebook en op deze website bekend maken.

Heeft u vragen aan ons of heeft u leuke ideeën omtrent Spijkerkwartier en het groen kunt u ons altijd bereiken via onderstaande mail:

spijkerkwartier.hvhl@gmail.com

Anouk Brouwer (23)

Mijn hobby's zijn kickboksen en fotograferen. Ik heb gekozen voor de major Management Buitenruimte omdat ik het contact tussen verschillende groepen erg belangrijk vind. Participatie staat daardoor bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast ben ik ook graag bezig met het ontwerpen en onderzoeken van de buitenruimte.


Nikki van etten (23)

Op mijn 17e ben ik begonnen als Interieuradviseur op het HMC teAmsterdam, maar wilde graag mijn kennis verbreden door ook buitenruimtes te kunnen inrichten. Met mijn passie voor mensen en het samenwerken om iets moois te creëren ben ik helemaal op mijn plaats op de Hogeschool van Hall Larenstein. Buiten mijn studie ben ik graag bezig met het fotograferen van dieren en natuur.Paul keulen (24)

Studerende aan Hogeschool van Hall Larenstein volg ik de
studierichting Management van de buitenruimte. In het derde studiejaar staat het begrip 'participatie' als hoofddoel. Middels het participeren met buurtbewoners, initiatieven, gemeenten en derden kan er veel efficiënter gewerkt worden omdat allen partijen invloed kunnen hebben op het eindresultaat. Persoonlijk vind ik het erg interessant om met de verschillende partijen om tafel te zitten om discussies te voeren. Verdere interessen zijn faunabeheer en wild- en natuurfotografie.Sjoerd wiltjer (19)

Hallo allemaal,Ik kom uit Giesbeek. Studeren doe ik aan Hogeschool Van Hall Larenstein, opleiding Tuin en Landschapsinrichting. Vanuit de opleiding zijn mijn groepsgenoten en ik gevraagd om onderzoek te doen voor het openbaar groen in de wijk Spijkerkwartier in Arnhem. We doen dit een half jaar. Het omgaan met veel verschillende belanghebbenden en de vele ideeën en dromen die we gehoord hebben van buurtbewoners en initiatiefnemers maken dat ik er heel veel zin in heb.

Jeffrey de zeeuw (20)

Ik ben 3e jaars student management buitenruimte aan hogeschool VHL. Mijn interesses binnen de opleiding zijn met name beplantingen en het participatieve onderdeel. Hobby's naast de opleiding zijn o.a. hardlopen en reizen.

Deel dit bericht!

Reacties

Karolien
1 december 2016

Op woensdagavond 18 januari 2017, presenteren zij hun bevindingen in de Lommerd aan u als bewoners, hou de agenda in de gaten, u bent van harte welkom!