Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

SpijkerfestKom dansen op 13 april a.s. bij Spijkerfest

Dit jaar alweer de derde editie van het jaarlijkse feestje met je buren. Als bedankje dat we er samen zo een fijne en bruisende wijk van maken!

We heten je vanaf 20 uur welkom in Thialf met een Spijkerbiertje, gebrouwen door onze enige echte eigen wijkbierbrouwer, Roy Peters. Een biertje dat je echt geproefd moet hebben! 

Ondertussen verzorgt Thialf heerlijke hapjes en speelt het akoestisch duo One Big Heart (bekend van o.a. Spijkerrok)  zoet gevoicede deuntjes en bouwen we langzaam op naar de climax van de avond....

We hebben een spetterende line-up van een aantal DJ's. Wie het precies zijn, houden we nog even geheim (hou de site in de gaten), maar onze eigen vertrouwde wijk DJ Edwin ( je weet wel, die van die fantastische nieuwjaarsfeesten in de Spijkerstraat) is sowieso van de partij!

Dus, oefen vast je beste dans moves en voetjes van de vloer! Tot de 13de!!

* Bij vragen, mail naar spijkerfest@gmail.com


Deel dit bericht!

Reacties

Rudolf Beijerman
10 maart 2018

Mooi plan!!. Als het even kan komen wij.

Astrid Stokman
18 maart 2018

Wat ontzettend goed dat jullie weer een Spijkerfest organiseren! dank Karin, Eric en Heleen. Ik gooi mijn plannen er voor om!