MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Sinterklaasdobbelspelfeest in De Lommerd

  • 332 weergaven

  • Rubriek: Nieuws

VIER SINTERKLAASAVOND IN DE LOMMERD MET HET GROOT SINTERKLAASDOBBELSPEL

Voor iedereen in het Spijkerkwartier die geen Sinterklaas meer viert en dat jammer vindt, is er nu het Groot Sinterklaasdobbelspelfeest!

Donderdagavond 5 december ben je van harte welkom in De Lommerd. Het spel begint rond de klok van acht; vanaf 19.30u inloop met strooigoed, Sinterklaasliedjes, koffie, thee en warme chocolademelk. Niks kleintjes, this is for adults only! Neem 2 mooi ingepakte cadeautjes uit je eigen inventaris mee. Het is niet de bedoeling dat je iets nieuw koopt! Cadeausuggesties: een boek dat je mooi vond maar wel kunt missen, een dvd of cd die je dan misschien grijsgedraaid hebt, maar die toch nog (onbeschadigd) te bekijken of te beluisteren valt, een wintertrui die jou te warm of te koud is maar een ander heel erg blij kan maken, een prentje, schilderijtje, een vergeten groente, een oude transistorradio, een knijpspot of noem het maar, iets wat je een volgend leven gunt, bij een nieuw baasje.....

Geef je op vóór 1 december bij de hulppieten Annemiek en Pien () en vraag je vrienden mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De avond duurt tot circa 23.00u.

DE LOMMERD, SPIJKERSTRAAT 185A, DONDERDAG 5 DECEMBER 2019

INLOOP 19.30U, START SPEL 20.00U

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.