Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Schop in de grond actie! 'Spijkerkwartier fleurt op'Beste buurtbewoners,

Aankomende woensdag 5 oktober 2016 zullen wij met een aantal leerlingen van basisschool de Sterrenkring bollen gaan planten. In de ochtend vertrekken wij om 09:00 vanaf de basisschool richting boulevard Heuvelink. In het kader van het ‘Spijkerkwartier fleurt op’ zouden wij het erg leuk vinden als de leerlingen de bollen bij u in de voortuin mogen planten. Uiteraard zullen we hiervoor uw toestemming vragen door middel van aan te bellen. Rond de klok van 10:00 uur zijn de leerlingen weer terug op de basisschool de Sterrenkring. 


Vervolgens werken we in het buurtcentrum ‘De Lommerd’ verder aan ons onderzoek. Heeft u interesse of vragen omtrent het onderzoek, dan zijn wij bereikbaar tussen 10:30 en 14:00 uur op locatie. 

Vanaf 16:00 uur zullen wij middels een groene caravan op het kruispunt van Boulevard Heuvelink en Spijkerstraat aanwezig zijn. Hier kunt u onder het genot van een lekker kopje koffie/thee en een zoete lekkernij praten over de toekomst van uw wijk. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om een cake te versieren en om bollen te planten. 

Heeft u zin om langs te komen, wij staan er tot 19:00 uur!

Hopelijk zien we jullie dan!

 

Studenten van Hogeschool van Hall Larenstein.

Deel dit bericht!

Reacties

Caro de Swart
30 september 2016

Wat een leuk plan! Komen jullie ook door de C.A. Thiemestraat?

Linda B.
1 oktober 2016

Welk kruispunt bedoelen jullie?, want het door jullie genoemde bestaat niet...

Monique Fisscher
2 oktober 2016

Goeie vraag: de BoulevardHeuveling en de Spijkerstraat lopen parallel, ze kruizen elkaar nergens...