Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Regentonactie!Regentonactie
 Regentonactie in het Spijkerkwartier

Tijdens de presentatie door de studenten van Van Hall Larenstein op 18 januari (20:00) as in de Lommerd (Toekomstbestendig groen in het spijkerkwartier) zal ook de regentonactie worden besproken. De regentonactie is een initiatief van Buurt Groen Bedrijf om de duurzaamheid binnen het Spijkerkwartier nog verder toe te passen. 

Onder alle aanwezigen zal in samenwerking met  Intratuin  Tuincentrum Presikhaaf een regenton worden verloof (waarde €80,-), die door het buurtgroenbedrijf bij de winnaar thuis wordt geplaatst en gemonteerd. Extra reden om te komen dus!

Wilt u weten hoe de regenton werkt en eruit ziet, kunt u deze bewonderen bij Basisschool de Sterrenkring. En uiteraard bent u van harte welkom op woensdag 18 januari, 20:00! (Inloop 19:30).

Mocht u na deze avond interesse hebben in de aanschaf van een regenton, kunt u dit op deze avond kenbaar maken. Mochten er voldoende aanmeldingen zijn voor de aanschaf van de regenton, is Intratuin Presikhaaf bereid om de regentonnen tegen een gereduceerd tarief aan de bewoners van Spijkerkwartier te leveren!


Deel dit bericht!

Reacties

Egbert Bouwhuis
30 januari 2017

Ik ben heel blij met het winnen van deze regenton op 18 januari jl. in De Lommerd bij de presentatie van "Groen in de wijk"!