Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Plantvakken ingeplantOndanks het regenachtige weer is op zaterdag 12 januari een enthousiast gezelschap van 25 straatgenoten, wijkbewoners, studenten en ook kinderen aan de slag gegaan om in de Hertogstraat, Emmastraat en C.A.Thiemestraat de plantvakken in te planten. Het BuurtGroenBedrijf zorgde voor het plantmateriaal, gereedschappen en de organisatie.

In de morgen zijn we gestart bij bar-hotel Karel in de Hertogstraat met een kopje koffie of thee.  Na wat handige hoveniers inplanttips is iedereen begonnen om de tientallen kisten vol met Rudbeckia Fulgida Goldsturm (gele zonnehoed) en Aster Ageratiode 'Starshine'  (een witbloeiende herfstaster) in de grond te zetten.

 

De weergoden waren ons helaas niet goed gezind, gelukkig heeft het niemand belet om de klus af te maken.

Na afloop werd er als dank voor het harde werk, in de ruimte van grafisch bureau Criterium in de Emmastraat, weer overheerlijke soep met brood geserveerd verzorgd door Marike Brüggemann.

 

Dank aan alle inplanters die ondanks het weer deze klus geklaard hebben!!!

Dank voor grafisch bureau Criterium voor het ter beschikking stellen van hun werkruimte en bar-hotel Karel en Odin voor de sponsoring.

Deel dit bericht!

Reacties

Rudolf Beijerman
20 januari 2019

Hulde aan deze bikkels!! Mooi voorbeeld van eigen 'omgevings- zorg en management'!! Daar hebben wij in ons Spijkerkwartier geen wet voor nodig.