Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

OPROEP Wat is er te beleven in Het Spijkerkwartier?De Belevingskaart Spijkerkwartier gaat zijn 2e druk tegemoet!
En dat is -naast heel veel werk- natuurlijk ook een klein feestje.
Zonder de hulp van de bewoners en ondernemers valt er natuurlijk niks te beleven in Het Spijkerkwartier, vandaar deze OPROEP aan jullie voor nieuwtjes en de laatste verhalen van wat er te beleven is in de wijk. Ook geheimen graag!
Sinds 2015 is er alweer van alles veranderd in de buurt, leuke nieuwe tentjes zoals Sound Trek en Bomboca zijn een aanwinst voor de wijk, maar ook komende initiatieven zoals Miyagi & Jones en BizarBazar in de Spoorhoek. Dankzij Guus Buying komt er nu ook een studentenafdeling op de kaart, over wat tof is voor studenten om te beleven. Dus updates daarvoor ook van harte welkom. Deze kaart gaat ook over groen, architectuur en kunst, dus alles wat er op die gebieden nieuw te beleven is kan er ook op.
Missen jullie iets op de huidige kaart waar jij je tante uit Doetinchem of je nichtje uit Amsterdam ECHT mee naar toe zou nemen? Heb jij nog een verhaal of een geheime plek die ontbreekt? Mail het dan snel zodat de kaart helemaal compleet wordt.
Alvast bedankt voor je input.

Deel dit bericht!

Reacties

Linda B.
31 augustus 2018

Beleef de Steenstraat aan Zee! Als ik bij de visbroertjes naar binnen loop ruik ik het zeewater en de geur van de visafslag bij de haven van Scheveningen. Ik hoor nog net de meeuwen niet, maar wel het gespat van water en ijs! Heerlijke (voor mij her-) beleving!

Linda B.
2 september 2018

En natuurlijk weer pootjebaden bij de fontein op de Thialf!

Linda B.
2 september 2018

En ken je het geheim van de reuzenlibellen die sinds kort in de Watertuin wonen?
Ik niet, maar het schijnt dat, 's nachts.....

Franske Brandt
8 september 2018

Misschien kijk ik niet goed maar wat is het mailadres?

Linda B.
8 september 2018

Je kunt het toch gewoon híer kwijt. (Het wordt toch ook hier gevraagd.) Breng je andere mensen misschien ook nog op ideeën!

Franske Brandt
8 september 2018

Dank voor je reactie Linda. Er staat mail het... vandaar mijn vraag.

Linda B.
8 september 2018

Oké, snap 'm. Wél leuk dat je ook iets weet toe te voegen. De oproep is al een week oud, maar kennelijk zijn wij de enigen...?

M van Doorn
9 september 2018

Alvast bedankt voor jullie bijdrage!
Wat leuk!

Linda B.
9 september 2018

Eh, de bijdrage van Franske staat er toch nog niet?