MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

OPROEP Spijkerbikes: doneer een fiets!Ondanks dat Spijkerbikes zich in de eerste maand van haar bestaan alleen heeft gericht op weesfietsen (en wrakken) die zijn achtergebleven in het Spijkerkwartier, is gebleken dat buurtgenoten geneigd zijn om ons ook fietsen die ze niet meer gebruiken, te doneren. En dan hebben we eigenlijk nog niet eens kenbaar gemaakt dat we deze fietsen maken met Spijkerbuurtbewoners die we op weg helpen naar werk, een betaalde baan. Vandaar onze oproep nu om een fiets te doneren! 

Wij knappen deze fietsen op en geven ze een nieuw leven. 

Hebt u geen fiets in de aanbieding, maar zou u toch betrokken willen zijn bij het Spijkerbikes project dan kan dit door mee te denken over de ontwikkeling van Spijkerbikes: van PR "hoe geef je de Spijkerbikes een Spijkeridentiteit?" tot het als penningmeester beheren van de penningen, maar gezellig op maandagmiddag aan Spijkerbikes komen sleutelen is natuurlijk ook een optie. 


Hartelijke Groet,

Rob van Sprang

Projectleider Spijkerbikes

(06-25075803) 

Deel dit bericht!

Reacties

Rob Sprang van
2 december 2019

De eerste donatie is binnen: een prachtige elektrische fiets met een verhaal dat goed bij het Spijkerbikes initiatief past. Marco bedankt :)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.