Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Op weg naar een zwerfvuilvrije wijk!Op deze lentemorgen hadden 14 man en vrouw sterk zich verzameld in de DAZO om de wijk zwerfvuilvrij te maken. In 1,5 uur tijd hebben we de complete wijk onder handen kunnen nemen met als resultaat 27,2 kilo zwerfafval. Een mooi resultaat! 

We concludeerde verheugd dat we met zijn allen de klus in zo’n korte tijd geklaard hadden en de wijk er zo schoon uit ziet. Al 9 maanden elke maand een opschoondag gaat blijkbaar zijn vruchten afwerpen! 

De Gouden Wissel Bezem is voor de negende keer overgedragen. Deze keer willen we wijkbewoner, Sylvia Vos, in het zonnetje zetten. Dit omdat ze ondanks dat ze in een rolstoel zit het eerste stuk van de Tweede Spijkerdwarsstraat tiptop in orde houdt. Zwerfvuilvrij en onkruid vrij. Bedankt Sylvia!

Het BuurtGroenBedrijf organiseert maandelijks een Opschoondag; elke laatste zaterdag van de maand. Het volgende Opschoonmoment is:

zaterdagmorgen 29 juni van 10.00 uur tot 12.30 uur 

Verzamelen in de DAZO om 10 uur met na afloop soep met brood.

Deel dit bericht!

Reacties

Linda B.
25 mei 2019

Ik hoor het zo Erica Terpstra zeggen: "Wat een Kanjers zijn dat allemaal daar!" En daar sluit ik me van harte bij aan!
Iedereen weer heel erg bedankt. Linda.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.