MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Ontvang jij al de buurtmail op maat?

  • 1279 weergaven
  • 1 reactie


Wil jij altijd meteen op de hoogte zijn van het laatste nieuws over onze wijk?

De Buurtmail maakt het je gemakkelijk. Als je ingelogd bent en rechtsboven op het v'tje naast je profielnaam klikt zie je een uitschuifmenu. Klik hier op "Pas je Buurtmail aan" en vervolgens op de dagelijkse of wekelijkse buurtmail. Elke dag is vooral handig als je snel wilt reageren op het laatste nieuws of aanbod en vragen vanuit de buurt. De wekelijkse Buurtmail wordt op vrijdagavond verstuurd.

Ook kun je zelf kiezen in welke straal rond je huis je op de hoogte gehouden wilt worden van Buurtnieuws. Soms staat er nieuws op de site dat zich niet in onze buurt afspeelt, maar waarvan de plaatser denkt dat het wel interessant is voor bewoners van onze wijk. Wil je zeker weten dat je dergelijk nieuws niet mist, stel je buurtradar dan ruim in.

Tot slot kun je nog kiezen welk nieuws je wilt ontvangen: Prikbord advertenties, De agenda, Hulp aangeboden, Buurtverhalen, etc. Jij bepaalt wat je wilt ontvangen!

Heb je je keuze gemaakt, vergeet dan niet even aan te klikken dat je je wijzigingen wilt opslaan en het is geregeld. Je wordt dan automatisch per mail geïnformeerd over alle wijzigingen die jij ingesteld hebt, zonder dat je daarvoor MijnSpijkerkwartier.nl in de gaten hoeft te houden.

Deel dit bericht!

Reacties

Nicole Yvette Brouwer
23 januari 2015

Hallo Maggie,

Goeie tip, ik heb mij aangemeld.

Groet Nicole

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.