Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Ontbijtexcursie Blauwe Wijkeconomie & All-inclusive wijkOntbijten bij de Blauwe Wijkeconomie!

Woensdag 12 april 2017, van 8.00 tot 10.30 uur


Woensdag 12 april is de mogelijkheid om onder het genot van een ontbijtje meer te horen en te ervaren over de Blauwe Wijkeconomie en in gesprek te gaan met de mensen die er bij betrokken zijn. 

 DeBlauweWijkEconomie is een initiatief voor en door bewoners in het Spijkerkwartier. Samen creëren zij vanuit passie een duurzame, circulaire woon-, werk- en leefomgeving met meer welzijn, verbondenheid en oog voor de natuur. Dit doen ze door bewoners op te leiden en te coachen in het ontdekken en volgen van hun droom en door sociaal ondernemerschap te stimuleren, zoals wijkhotel Spijkerbed en het BuurtGroenBedrijf. De initiatiefnemers, sociaal ondernemers en enkele initiatieven uit de wijk zullen de diverse perspectieven presenteren. Tevens zal Transitiereizen haar All-inclusive aanpak presenteren.

Voor wie interessant?
  • Voor bewoners(groepen) die over een initiatief denken en/of al actief zijn.
  • Voor professionals van gemeentes, corporaties, welzijn en sociale teams die in buurten, dorpen en wijken werken met bewoners.
  • Voor wijk- en sociaal ondernemers.
  • Voor dorpshuizen, wijkcentra, scholen, verenigingen, stichtingen en diaconieën die in verbinding (willen) staan met de bewoners van eigen buurt, dorp en wijk.
Datum: woensdag 12 april. Tijd: 8.00 tot 10:30
Locatie: De Broedplaats, Spijkerstraat 125, 6828 DC Arnhem
Kosten: U mag achteraf bepalen hoeveel u DeBlauweWijkEconomie wilt doneren voor de ontbijtexcursie. Het streefbedrag is 25 euro.

Aanmelden kan door een mail met uw contactgegevens te mailen naar n.verboom@spectrumelan.nl