Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Ondernemers uit de Steenstraat bedankt!Donaties voor de pilot van Spijkerbed
Wij zijn een zestal enthousiaste bewoners van het Spijkerkwartier en zijn sinds deze zomer bezig om een gastenproject in het Spijkerkwartier op te zetten. Onder de titel "Spijkerbed" willen wij bezoekers in de gelegenheid stellen om als tijdelijke buurtbewoner in het Spijkerkwartier te verblijven.

Hoewel onze plannen nog in ontwikkeling zijn, hebben we in het weekeinde van 10 en 11 oktober een eerste pilot gehouden. Lees hier het bericht over de pilot van Spijkerbed.

Voor deze pilot heeft een aantal ondernemers uit de Steenstraat een donatie gedaan. Onze grote dank voor hun medewerking gaat uit naar: bakkerij Ten Hoopen voor het kosteloos leveren van alle ontbijtbroodjes, groenteboer Derkzen voor het afstaan van zijn appels en sinaasappels, kaashandel 't Zuivelhoekje voor (de korting op) de kazen, de Estafette voor de thee, vleeswaren, eieren, vruchtensappen en de flageolets en (karne)melk, wijnhandel Yves Boode voor de wijnen en IJssalon Trio voor het ijs, de sausjes en de Italiaanse koekjes!