Wil jij weer eens een keer lekker uit eten? Bijpraten met bekende buurtgenoten of kennismaken met nieuwe buurtgenoten? En ook nog eens voedselverspilling tegengaan? Er zijn nog 10 plekken, dus geef je snel op via onderstaand formulier.
Schuif dan aan bij ons No-Waste diner! We toveren De Huiskamer in De Lommerd om tot een heus pop-up restaurant. Chefkok Mieke van FoodVia zal met hulp van vrijwilligers een heerlijke maaltijd bereiden van no-waste producten. Dat zijn producten die nog goed zijn, maar anders weggegooid zouden worden.
Datum: 29 januari
Tijd: 18.00 uur (inloop 17:45 uur)
Adres: Spijkerstraat 185A
Prijs: €7,50 p.p.
We werken volgens het buy one, give one principe. Kun je het missen? Betaal dan dubbel, zodat iedereen kan aanschuiven. Heb jij een Gelrepas of wil je helpen koken en afwassen? Dan kun je gratis mee-eten!
Meld je aan (voor 25 januari) via dit formulier. Of stuur een mail naar .
We hopen je daar te zien!
Meer berichten van DeBlauweWijkEconomie
Op woensdag 25 september vindt er weer een nieuw No-Waste diner plaats in de Lommerd (18.00u)! In de flyer vind je meer informatie over dit diner. Bij verschillende supermarkte...
Op woensdag 21 augustus vindt er weer een nieuw No-Waste diner plaats in de Lommerd (18.00u)! In de flyer vind je meer informatie over dit diner. Bij verschillende supermarkten...
Op woensdag 3 juli alweer de 9e editie van het No-Waste diner. Lijkt het jou ook leuk om een gezellig avond met buurtgenoten te hebben, onder het genot van een lekker no-waste ...
Meer berichten
Op zaterdag 23 november hebben we met z’n allen keihard gebuffeld om de bomen in de Parkstraat een nieuwe stek te geven. Om het helemaal af te maken, willen we op zaterdag 7 d...
De maandelijkse opschoonactie in de wijk vindt weer plaats op zaterdagmorgen 7 december . Ook deze keer werkt Circulair Spijkerkwartier samen met Spijkerkracht. Wat hebben ...
Het afsteken van vuurwerk is het hele jaar verboden in Arnhem, ook tijdens de jaarwisseling. Er geldt een lokaal afsteekverbod op consumentenvuurwerk in Arnhem. Dat doen we om...