Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuw pand voor DeBlauweWijkEconomieDeBlauweWijkEconomie heeft per 1 september een eigen pand betrokken aan de Spijkerstraat. Starters uit de buurt kunnen hier binnenkort een inspirerende werkplek vinden waar zij samen met andere starters kunnen werken aan hun idee. Het pand wordt ingericht met WIFI en aansluitpunten voor laptops en pc's. Daarnaast is er natuurlijk koffie en thee verkrijgbaar en op de langere termijn hopelijk producten uit het Spijkerkwartier! Ook de 'Talenttrainingen' (creëer je eigen droombaan) van Team 3.0 zullen plaats gaan vinden in het nieuwe gebouw.

In het voormalige HUBO pand wordt momenteel hard gewerkt door deelnemers van de afgelopen Talenttraining en door vrijwilligers van buurtcentrum de Lommerd. Zij zien tal van mogelijkheden om in de Spijkerbuurt innovatieve en duurzame projecten te starten. Het netwerk rondom DeBlauweWijkEconomie is reeds opgezet en nog steeds groeiend. Dit netwerk kan starters helpen bij het lanceren van hun (innovatieve) idee. De mogelijkheid om samen te werken aan deze ideeën in een eigen pand zal voor velen de drempel verlagen en eventuele uitdagingen, zoals het schrijven van een businessplan of het opzetten van een website, zijn makkelijker aan te gaan met de hulp van anderen!

Heb jij ook een idee voor een eigen bedrijfje, een project in onze wijk of heb je een droom om de wereld een stukje mooier te maken? Sluit je dan ook aan bij DeBlauweWijkEconomie! Stuur een e-mail naar deblauwewijkeconomie@gmail.com.