MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Maandag 10 februari Wijkoverleg

  • 270 weergaven
  • 3 reacties


Agenda:

1. Toelichting op wijkfinanciƫn

2. Achtpuntenplan tegen Verkamering

3. Eventuele budgetaanvragen

4. Stand van zaken van tientallen projecten, ontwikkelingen en werkgroepen

tot maandag om 19:30 uur (inloop) of uiterlijk 19:45 uur (start) in de Lommerd! 

Deel dit bericht!

Reacties

Johan Faber
19 februari 2020

Beste Astrid, Ik heb de bijeenkomst van de Gem.Arnhem onlangs bijgewoond in de Witte Villa te Arnhem. Ik had mij hiervoor aangemeld bij Birgitt Kromkamp van de Gem. Arnhem.
Nu kreeg ik een bericht van deze bijeenkomst terug met het verzoek als ik geinteresseerd was in de Meedenkgroep van de Gemeente Arnhem ik dit moest opgeven bij Birgitt Kromkamp. Mailadres luidt: Dit kon ik dan doen via het Bewonersoverleg. Maar wij hebben onlangs het Bewonersoverleg gehad waarin wij gezamenlijk een besluit dienen te nemen wie er voor het Spijkerkwartier in de Meedenkgroep in aanmerking zou komen. Nou ik wil niet in deze groep stappen.
Maar wie dan wel is voor mij nog een raadsel. Er waren bij de vergadering maar 5 vertegenwoordigers van het Spijkerkwartier aanwezig. Ik vraag mij af hoe U een kandidaat kan aanwijzen. Je diende je voor 3 maart a.s. aan te melden. De bijeenkomsten worden op 10 en 24 maart a.s. gehouden. In de terugmail informatie stond dat de betreffende persoon via het Bewonersoverleg aangemeld diende te worden. Ik heb gisterenavond vernomen dat Dhr W. van Gent ook niet in deze groep opgenomen wilde worden. Nou zie ik je antwoord met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groet van J.A. Faber ,Boulevard Heuvelink 114-32, 6828 KV Arnhem. E-mailadres:

Astrid Stokman
24 februari 2020

Beste Johan, dank voor je attente vraag. Er zijn vanuit het Spijkerkwartier enkele belangstellenden voor de Meedenkgroep. Zij overleggen nu onderling wie er plaatsneemt. Gelukkig hoef ik niemand 'aan te wijzen' :-) . Vriendelijke groet, Astrid

Johan Faber
24 februari 2020

Astrid, bedankt voor je reactie, die ik op 24-2-2020 van je ontving. Het is mij nu duidelijk hoe de procedure verder verloopt. Prettige middag gewenst van Johan

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.