Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Kijkje nemen bij elkaarMijn begin van inzet en dank je wel voor ; "Aan in je Baan", is een activiteit voor DBWE en het Spijkerkwartier Buurt Groenbedrijf.

Naar aanleiding van bijeenkomst op 2 juni jl. hebben we diverse burgers en partijen ontmoet die ook initiatieven hebben rond, tuinen, stadslandbouw, en duurzame groenprojecten in de Stad Arnhem. Bij " Arnhem Klimaatbestendig" gehouden bij Showroom Arnhem, een mooie inspirerende bijeenkomst, georganiseerd door Daphne en Anne Martien ( www.lefarwest.com

Wat mij nu fijn, goed en nuttig leek is om in Arnhem een rondleiding te krijgen en geven bij elkaar. Ik kom erachter dat er zoveel initiatieven zijn op gebied van Groen in brede zin. Sanne is bezig dat in www.GroenArnhem.nl te bundelen, dat is al mooi. Maar nu echt elkaar ontmoeten, spreken en kijken in de tuinen, parken en elkaars 'keuken' dat lijkt mij geweldig. Ook om elkaar te steunen, en van elkaar te leren en ook niet het wiel opnieuw uit te hoeven vinden, kunnen we eerst elkaar leren kennen, en samen doen. Dit ben ik voor DBWE en BuurtGroenbedrijf nu aan het organiseren. Ik hou jullie op de hoogte.

Zie: https://www.mijnspijkerkwartier.nl/groep/buurtgroenbedrijf

Groet, Karolien