Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Insectenhotel in de Achtertuin - uitzending Vroege Vogels 22 novemberAfgelopen woensdag hebben we het insectenhotel geplaatst in de Achtertuin, snoeiwerkzaamheden verricht en 500 bollen geplant. Het was een leuke middag met heerlijke soep van Marike Brüggemann. Het BuurtGroenBedrijf wil iedereen bedanken voor zijn/haar inzet en betrokkenheid!

De Odin willen we bedanken voor de heerlijke biologische groenten, de Spijkerstudenten voor de ondersteuning en Arnhem Zoemt en Spijkerrok voor het insectenhotel.

Daarna zijn we met de filmploeg de wijk in gegaan. Er is gefilmd in de Emmastraat, de Watertuin en de Vlindertuin. Beide groene gevels-prijswinnaars (Blekerstraat en Bloemstraat) zijn op band gezet. Tot slot hebben we de eerste opkomst van het 1.000 potjesplan gefilmd in de moestuin van Kassiel. 

De resultaten van deze middag krijgen vervolg! Op 22 november wordt de Arnhemse aflevering van Vroege Vogels uitgezonden en in februari verwachten we de eerste krokussen!


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.