Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Initiatiefrijke schrijvers M/V/6 jong/oud gezochtSchrijvers en redactieleden gezocht!
Deze redactie - bestaand uit vrijwilligers- heeft met de totstandkoming van nummer 100, jaargang 40 in december 2016 de wijkkrant nieuw leven in weten blazen. De wijkkrant verschijnt sindsdien 4 keer per jaar in fullcolour: voorjaar, zomer, herfst en winter.

Het Spijkerkwartier is een levendige wijk waar veel mensen graag wonen en leven maar ook weer veel mensen uit vertrekken. Onze redactie heeft in korte tijd drie redactieleden uit de wijk zien verhuizen en daarmee ook uit onze redactie. We hebben ook een nieuwe bewoner als nieuw redactielid mogen verwelkomen.

Wij zijn op zoek naar schrijvers met durf en initiatief. 
Bedenk je eigen onderwerp waarover je wilt schrijven, leg zelf de contacten, doe een interview en schrijf een artikel (altijd gerelateerd aan de wijk). Zelf foto’s maken erbij kan, maar dat kan ook onze wijkkrantfotograaf voor je doen.

Tijd
Iedereen is tegenwoordig druk maar schrijven voor de wijkkrant is te overzien: Je kunt je eigen tijd indelen en inplannen per artikel en dat ‘hoeft maar’ vier keer per jaar.
De huidige redactieleden doen dit allemaal naast hun werk.
De redactie vergadert zo’n 5 x per jaar. Van een redactielid verwachten we ook dat je daarbij bent om mee te praten en mee te denken.

Belangrijk
Wij zoeken redactie leden die zelfstandig kunnen en willen werken en die zich aan afspraken en deadlines houden, én die graag schrijven. De redactie staat open voor nieuwe ideeën en nieuwe inzichten. Dus ook jonge en beginnende schrijvers zijn van harte welkom.

Aanmelden kan via ,
We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprekje in de Lommerd.

Met hartelijke groeten van de redactie Wijkkrant Spijkerkwartier

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.