Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Informatieavond GROEN donderdag 24 januari 20.00 uurDonderdagavond 24 januari 20.00 uur organiseert SpijkerPeil een informatieavond over het Thema GROEN. De deelnemers aan SpijkerPeil hebben aangegeven dat zij GROEN heel erg belangrijk vinden in het Spijkerkwartier.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om aan te geven waarom zij GROEN belangrijk vinden, wat de wensen en behoeften zijn en hoe we denken deze te realiseren . De aanwezigen bepalen de agenda van de avond rond het thema GROEN. De uitkomst is open en iedere uitkomst is goed om verder mee te gaan in het verbeteren van de leefomgeving in de wijk.

SpijkerPeil stelt zich ten doel de bewoners van het Spijkerkwartier de gelegenheid te geven om aan te geven wat zij belangrijk vinden  en hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Inloop is vanaf 19.30 uur in Buurtcentrum De Lommerd, aanvang 20.00 uur

Bent u verhinderd, geef dan uw reactie op info.spijkerpeil@gmail.com