MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Hulp gevraagd voor communicatie

  • 2084 weergaven
  • 2 reacties


De Blauwe Wijk Economie (DBWE) is op zoek naar iemand die ons kan helpen met de communicatie. Wij zijn 3 jaar bezig in de wijk met allerlei initiatieven rondom duurzaamheid, maatschappelijk ondernemen en sociale cohesie. Onze bekendheid vinden wij nog veel te laag.  Wij zoeken hulp bij het uitwerken van een communicatieplan gericht op bewoners en ondernemers in onze wijk en voor geïnteresseerde daarbuiten. Hoe vertellen we ons verhaal zodat andere uitgenodigd worden om mee te doen. Termen als branding, storytelling, huisstijl, kernboodschap, doelgroep, enz zijn geen geheim voor jou. Wil jij je kennis delen dan horen we graag van je. Wie wil ons helpen?

Neem contact met mij op via de contactknop of mail naar

Deel dit bericht!

Reacties

David Willemsen
25 januari 2018

Denk graag n keer mee.

M van Doorn
25 januari 2018

Misschien moeten jullie eerst eens kijken of je intentie duidelijk is. Wanneer deze een ander niet aanspreekt, kun je verpakken, storytellen en branden wat je wil, maar dat helpt dan niet. Zo lang de Blauwe Wijkeconomie overkomt als dat het vooral om 'jullie zelf' draait , hoe goed je je werk doet en niet om de ander, zal het voor een ander voelen als "gratis werken voor........". Als je dat gevoel wegneemt kun je gaan verpakken. Anders is het vooral Fake News.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.