MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

HOE WONEN WIJ IN HET SPIJKERKWARTIER?!

  • 619 weergaven
  • 1 reactie

  • Nieuws

Als je mensen (van buiten Arnhem) vertelt dat je in het Spijkerkwartier woont is de reactie al snel: Oh, die wijk is mooi opgeknapt, woon jij ook in zo’n groot herenhuis?!.

In onze buurt wonen zeker mensen in mooie grote panden, met hun gezin of met 16 andere (kamer )bewoners..In deze unieke wijk wonen we in allerlei huizen: in de genoemde herenhuizen, in appartementen, nieuwbouwhuizen, huizen van pandjesbazen, in grote en in kleine huizen.

Meestal kennen we alleen de huizen van vrienden of familie. We komen niet zo vaak meer bij elkaar in huis; spreken vaker af om elkaar te ontmoeten in een café, buurthuis of andere ontmoetingsplek.

Dus weten we wel hoe we hier met elkaar in het Spijkerkwartier wonen?

Als fotograaf voor o.a. wijkkrant Spijkerkwartier wil ik juist de diversiteit van wonen laten zien door woonkamers van verschillende huizen te fotograferen. Dus niet alleen die grote, voorname huizen -want dat weten we wel- maar ook de huizen in Spoorhoek, aan de van Muijlwijkstraat, woningen in het Oude- / Nieuwe land, appartementen, nieuwbouwwoningen aan de Spijkerstraat of Dullertstraat, studentenhuizen, opvanghuizen  etc. etc.

De gemaakte foto’s worden t.z.t. tentoongesteld in de Lommerd.

Wellicht leren we zo elkaar en onze buurt weer een beetje beter kennen.

Ben jij blij met jouw huis/woonkamer, wil je anderen laten zien hoe jij woont? Neem dan contact met mij op via


Hartelijke groet, Rien Meijer


Deel dit bericht!

Reacties

Annemiek van Eupen
31 januari 2020

hoi Rien, hadden wij a.s maandagmiddag afgesproken? Ik kan niet i.v.m koffiecursus voor werk!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.