MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Het Spijkerkwartier gaat in gesprek over de bullshitbanen

  • 467 weergaven


Meer dan twintig procent van de werkende mensen in het Westen heeft het idee dat wat ze doen helemaal geen zin heeft. Toch werken ze zich een ongeluk en verdienen samen miljarden. Waarom stoppen we niet gewoon met die bullshitbanen?        

Het is nog erger: er zijn zelfs mensen die zeker weten dat hun werk niets bijdraagt. Soms gaan hun werkzaamheden in tegen al hun principes. Het is werk dat, als het niet zou worden gedaan, door niemand wordt gemist. De wereld zou er zelfs beter van worden, als het gewoon zou blijven liggen.

Op dinsdagavond 9 april gaan we in het Spijkerkwartier in gesprek over onze bullshitbanen. Of zijn we in het Spijkerkwartier juist trots op onze prachtbanen?! Dit doen we n.a.v. de Tegenlicht uitzending: mijn bullshitbaan 

‘VPRO Tegenlicht’ zijn documentaires waarin nieuwe ideeën en trends in de politiek, maatschappij en wetenschap aan bod komen. Deze documentaires zetten je aan het denken over onze wereld, over de keuzes die we maken en voor ons gemaakt zijn, en over wie wij zelf zijn. 

Geïnitieerd vanuit ‘Hemelsbreed’ en in samenwerking met de VPRO komt een groepje Arnhemmers elke maand bij elkaar. Tijdens deze meetup’s kijken we de uitzending terug en gaan we hierover met elkaar in gesprek. Schuif gerust aan.

  • Uitzending terugkijken: 19:00u – 19:45u
  • Meetup: 20:00u – 21:30u
  • Locatie: DAZO - Spijkerstraat 125, Arnhem

Meer info: https://hemelsbreed.info/events/tegenlicht-meetup-mijn-bullshitbaan/

Of kijk op facebook

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.