Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Groencafe #8 Alle beestjes helpenGroencafé #8; Alle beestjes helpen!

Woensdag 10 april, aanvang 20.00 uur, inloop 19.45 uur

DAZO, Spijkerstraat 125 Arnhem

Het gaat slecht met de insecten in Nederland. Wil je weten wat jij kunt doen om de wilde bij en vlinders te helpen in jouw straat en tuin?

Marja van der Veen en Astrid Boerkamp, van Arnhem Zoemt, en Henk Rietberg, van de Vlinderstichting, zullen spreken over nut en noodzaak van de (wilde) bij en de vlinder in onze leefomgeving. 

Wat kunnen we doen om de biodiversiteit in de wijk te verhogen? Hoe kunnen we meer wilde bijen en vlinders te trekken? In het Spijkerkwartier, in de binnentuinen en in onze eigen tuin? Wat is daar voor nodig en wat kunnen we zelf doen? 

Deel dit bericht!

Reacties

Studenten Larenstein
5 april 2019

Beste bezoekers van deze avond,

Wij zijn tweedejaars studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein en wij onderzoeken welke meerwaarde een wormenhotel heeft in de buurt Spijkerkwartier. Ook willen we onderzoeken in welke mate deze oplossing bijdraagt aan sociale cohesie. En waarom is het eigenlijk goed om onze GFT afvalstroom te reduceren?

Deze antwoorden willen we jullie graag woensdagavond geven tijdens onze pitch om 20.40 uur in het Groen Café bij de DAZO, Spijkerstraat 125 Arnhem.

Met vriendelijke groet en tot woensdagavond!

Pleun Kievits
Sebastiaan Forouzan Fard
Lidy Kalberg
Pelle Spaan
Dirk-Jan Verder