Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Grand Cafe Metropole heeft plaats voor een zelfstandig werkend kokGrand Café Metropole heeft plaats voor een zelfstandig werkend kok

Metropole is een grand café met Parijse allure in Arnhem. Een schitterende ambiance voor alle tijden van de dag. Goede koffie, lekkere lunches, vermaarde borrelplanken, supergoede wijnen, bijzondere bieren en een wisselende seizoenkaart.

In de functie van Zelfstandig Werkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten. Maar je bent ook medeverantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie van de keuken; het plannen en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden, het voorbereiden van gerechten of delen van een gerecht en het controleren van bestelde producten. Je zorgt voor smakelijke en mooi gepresenteerde gerechten. En natuurlijk werk je volgens de HACCP-regels, maar dat is logisch!

Wie zoeken wij:

  • Een fijn mens en energieke collega, met liefde voor het koks-vak!
  • Je bent uiteraard in het bezit van een diploma richting keuken of een aantal jaren werkervaring in een grote, professionele keuken.
  • Je werkt gestructureerd, je bent sociaal en communicatief, je bent punctueel en bewaart de rust onder alle omstandigheden.

Wij bieden je:

  • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een leuk (keuken) team in een van de mooiste zaken van Arnhem.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden.
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

Solliciteren

Is dit jouw baan? Dan kun je meteen solliciteren! Stuur je korte motivatie en cv naar We nemen dan snel contact met je op.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.