MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Graffiti

  • 2034 weergaven
  • 8 reacties

  • Nieuws

Er is tussen dinsdag 2/8 18.00 uur en woensdag 3/8 18.00 uur graffiti aangebracht aan de voorkant van de entreetrap van mijn huis. Mijn adres is Parkstraat 39. Heeft iemand iets gezien, zijn er anderen met hetzelfde probleem? Graag informatie. Ik heb aangifte gedaan bij de politie.

Deel dit bericht!

Reacties

Monique Fisscher
4 augustus 2016

Ik heb de tekst gegoogled en kwam uit bij de video 'Cellar' van Nico Parlevliet, parl projects, de moeite waard om te bekijken voordat je het laat schoon spuiten :))

Arjen Beers
4 augustus 2016

Ook knalroze grafiti bij parkstraat 3 en om de hoek bij nummer 9 en verderop in de straat aan de 'even' kant. Schandalig

Edwin Königel
4 augustus 2016

@Monique: Wat staat er dan volgens jou? Ik heb ook gegoogled, maar vond niets. Ik lees: SIMMR PARL. En waarom moet ik de video bekijken?
@Arjen: Ik heb digitaal aangifte gedaan. De politie reageerde vandaag met de vraag wat de tekst van de graffiti is dus blijkbaar zijn ze er mee bezig. Lijkt me goed dat ze ook op de hoogte zijn van de andere bekladde plekken.

Monique Fisscher
4 augustus 2016

Hoi Edwin, er staat volgens mij SOOR PARL

Edwin Königel
4 augustus 2016

Inmiddels heb ik tips gekregen over meerdere plekken in de wijk. Waaronder Parkstraat 45, Parkstraat 37, Kastanjelaan 1-3, brievenbussen in de Spijkerstraat ter hoogte van nummer 30, Hertogstraat 4...
Er staat inderdaad SOOR PARL op andere plekken SOOR MEDIA en ook SOOR PARADOK.

Karen van Rijsewijk
28 augustus 2016

Zou dit niet een aanleiding kunnen zijn om als buurt na te denken wat we kunnen doen tegen graffiti in het algemeen? Want SOOR is helaas niet de enige sneue zielenpiet die zijn kleuterkrabbels niet gewoon voor papier bewaart maar andermans huizen ermee onderkalkt. Er zijn vast soortgelijke buurten in soortgelijke steden die hier slimme acties op bedacht hebben. Ik zal eens rondkijken - en misschien zijn er buurtgenoten die hier al slimme oplossingen voor hebben?

Monique Fisscher
28 augustus 2016

Tip: er bestaat een goedje dat je op de muur smeert waardoor Graffiti gemakkelijk verwijderbaar wordt.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.