MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Gezocht: hulp bij communicatie Circulair SpijkerkwartierDe Blauwe Wijk Economie heeft samen met de gemeente Arnhem een prijsvraag gewonnen. Daaraan gekoppeld zit een subsidie om het duurzaam gebruik van grondstof en materialen in het Spijkerkwartier te stimuleren.

 Daarom willen we graag aan de slag met:

  • Duurzaam gebruik van grondstoffen en materialen binnen de wijk
  • Stimuleren van hergebruik, recycling en upcycling, reparatie en kringloop

 Een aantal voorbeelden zie je in het plaatje hieronder, maar we gaan eerst met wijkbewoners in gesprek voor we echt van start gaan.

 Een belangrijk onderdeel van het project is natuurlijk de communicatie.

We zoeken een actieve wijkbewoner die ons kan helpen om op een praktische manier invulling te geven aan het communicatieplan:

  • Het ontwikkelen van een huisstijl inclusief logo
  • Het schrijven van mooie / pakkende teksten
  • Het plaatsen van berichten
  • Het maken van flyers

Via verschillende kanalen zoals mijnspijkerkwartier, Facebook, Instagram, de krant, etc. zullen we de bewoners en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van dit project.

Het project heeft een looptijd van max. 2 jaar.

 Lijkt het jou leuk om tegen een kleine vergoeding hier een bijdrage aan te leveren, neem dan contact op met Marc Klaassen: 06 3974 0769 of

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.