Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

GASTVRIJ SPIJKERKWARTIER op 3 novemberGASTVRIJ SPIJKERKWARTIER op zaterdag 3 november laat je nog meer genieten van het Spijkerkwartier

Verschillende ondernemers zetten op zaterdag 3 november hun deuren wagenwijd open en organiseren iets extra’s om het Spijkerkwartier nog gezelliger te maken. Kinderen kunnen bij Novabikes hun fietsband leren plakken, een slager en kaaswinkel organiseren een proeverij op de stoep en een kapsalon in de Driekoningenstraat laat haar vintage haar&opsteek-kunsten zien waarna de modellen op de foto gezet worden in de pop-up fotostudio maar er gebeurt nog veel meer die dag.

Dus shop, speel, ruik, doe mee, proef en laat je verrassen tijdens Gastvrij Spijkerkwartier of score alvast je Sinterklaas en Kerstinkopen.

Weet je dat er heel veel te beleven is in het Spijkerkwartier? Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen, voor een muziekinstallatie, een fotocamera, je tattoo, telefoon, je wasmachine, een monopolyspel, een bos rozen, je nieuwe matras, een postzegel, baklava, een nieuwe kapperscoupe, een cadeau, een mountainbike, een goede whisky, lokaal biertje, een hapje eten en nog veel meer.

Spijkerkwartier Arnhem
Het Spijkerkwartier is een wijk met veel verborgen schatten. De wijk grenst direct aan het Arnhemse centrum. In de winkelstraten zijn vele speciaal- en ambachtszaken gevestigd waar de ondernemer nog zelf in de winkel staat. De cafés en restaurants behoren tot de places to be in Arnhem.

Facebookpagina
Op de Facebookpagina van de Steenstraat vind je een overzicht van de deelnemende ondernemers en hun activiteiten. Het event wordt mogelijk gemaakt door VOS en de deelnemende ondernemers in het Spijkerkwartier.Deel dit bericht!

Reacties

Linda B.
28 oktober 2018

Waar kan je die informatie vinden zonder Facebook?

Franske Brandt
28 oktober 2018

Zoals vermeld Linda, op social media zoals de facebookpagina en ook op de instagramaccount van de Steenstraat. Maar je herkent de ondernemers die meedoen aan de poster op hun raam of deur.

Linda B.
28 oktober 2018

Zonder account kom ik dan ook niet verder dan de poster...

Franske Brandt
28 oktober 2018

Dat is merkwaardig je zou toch alle openbare berichten moeten kunnen zien op de tijdlijn facebook.com/Steenstraat/

Linda B.
28 oktober 2018

O ja, nu kan ik een eindje kijken zonder steeds helemaal de pop-up dat ik me moet registeren in beeld te krijgen.

Linda B.
28 oktober 2018

Wel en leuk initiatief trouwens!

Maarten van Loon
3 november 2018

@Linda, ik ben n.l. gestopt met FB, vanwege Mark S., en wil toch graag op de hoogte zijn..